В каждом вопросе только один вариант ответа верный.

1. Jim said the switch was dangerous and warned me ..... touch it.

A) do not
B) not
C) not to
D) no

2. She said the letter was personal and didn't let me ..... it.

A) reading
B) read
C) to read
D) read to

3. She didn't want ..... to go.

A) they
B) I
C) his
D) me

4. I know him ..... a good student.

A) is
B) has been
C) to be
D) was

5. Carol's parents always encouraged her ..... hard at school.

A) to study
B) studied
C) studying
D) studies

6. When did you ..... him to check the timetable?

A) asked
B) to ask
C) ask
D) ask to

7. He saw two girls ..... on the stage.

A) to dance
B) dancing
C) dances
D) are dancing

8. She made her brother ..... into the water.

A) to jump
B) jump
C) jumps
D) jump to

9. She didn't want her child ...... to hospital.

A) to take
B) take
C) to taken
D) to be taken

10. Who ..... you to drive?

A) taught
B) teach
C) does teaches
D) to teach


Ответы

1 – C, 2 – B, 3 – D, 4 – C, 5 – A, 6 – C, 7 – B, 8 – B, 9 – D, 10 – A.