В этом тесте вы сможете проверить, насколько хорошо вы усвоили темы Present Simple и Present Continuous. 

1. Where _____ on holidays?

A) you go
B) do you go
C) do you going
D) are you go

2. I _____ lots of books every year.

A) will read
B) am reading
C) read
D) am going to read

3. We _____ to a party next Saturday.

A) go
B) goes
C) are going
D) went

4. _____ to go out tonight?

A) Do you want
B) Are you wanting
C) Is you want
D) Would you want

5. Every morning Tessa _____ at 7.30.

A) is getting up
B) got up
C) get up
D) gets up

6. Oh, someone _____ in my seat!

A) is sitting
B) sits
C) will sit
D) sit

7. I’m sorry. I can’t help you at the moment. I _____ dinner.

A) will cook
B) am cooking
C) cook
D) cooked

8. In Britain people _____ on the right.

A) are driving
B) drives
C) drive
D) drove

9. What _____ in your free time?

A) are you doing
B) do you do
C) you do
D) are you do

10. Jack’s a policeman but he _____ a uniform.

A) doesn’t wear
B) isn’t wearing
C) no wear
D) wears


Ответы

1-B, 2-C, 3-C, 4-A, 5-D, 6-A, 7-B, 8-C, 9-B, 10-A.

Источник: Atalay Oguz «TEST MASTER» – Baskent Education Publication